samoeglavnoe

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » samoeglavnoe » Медицина та здоров'я » Книги


Книги

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Якщо ви знаєте хороший книжковий магазин з широким вибором, поділіться, будь ласка, назвою та місцем розташування.

0

2

Однозначно рекомендую вам звернутися до книжкового магазину  sens.in.ua. Це місце, де я завжди купую свої улюблені книги. Широкий вибір, доступні ціни та привітний персонал - все, що  потрібно для того, щоб купити книгу і отримати задоволення від покупок.

0

3

Я отдаю предпочтение развивающей литературе, такой как, "Учебник логики" Челпанова Г. И. https://shop.smartbook.org.ua/uchebnik-logika-chelpanov . Его автор – выдающийся русский философ, логик и психолог. В ней на актуальных примерах суждений, доказательств, логических ошибок, софизмов и пр. показано, как отделять разумные суждения от разнообразной демагогии.

0

4

Часто купую книжки.
Ось і на новий рік також купив.
Для дітей.
Знайшов кілька цікавих варіантів, але замовив поки що лише "Різдвозавр. Відкрий магію Різдва..." в https://knigoland.com.ua/kniga-rizdvoza … tinka-item хочу заказати ще. Iншi.

0

5

Покажу каталог де ви знайдете великий вибір книг будь-якого типу навчання: від шкільних підручників до професійних посібників. Якість літератури завжди на високому рівні, а ціни дуже доступні. Моєму досвіду замовлень в Олді+ https://oldiplus.ua/ свідчить, що їхній сервіс вражає. Закази приймають цілодобово, а доставка завжди швидка. Я задоволений покупками в і раджу цей магазин всім, хто шукає навчальну літературу!

0


Вы здесь » samoeglavnoe » Медицина та здоров'я » Книги