samoeglavnoe

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » samoeglavnoe » Кулінарія » Деликатес


Деликатес

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Что такого необычного можно приготовить к праздничному столу?

0

2

Привет, да просто множество есть вариантов и в наше время экзотикой вообще трудно кого то удивить, так что лучше воспользуйтесь классикой и сделайте заказ на черную икру - просто классное решение и супер возможности в кулинарии.

0

3

inga написал(а):

Что такого необычного можно приготовить к праздничному столу?

Не лише продукти важливо купити якісні та зі стравами визначитись. Ще й увагу сервіруванню столу потрібно приділити

0

4

Никита Тополев написал(а):

Не лише продукти важливо купити якісні та зі стравами визначитись. Ще й увагу сервіруванню столу потрібно приділити

До речі, це ви дуже правильно зараз зауважили! Я, коли приймаю гостей, слідкую за тим, щоб не лише сам стіл був багатий на різноманітні цікаві страви, але й виглядав стильно, тішив око)) Для мене важливі усі ці серветочки, тарілочки ат правильно викладені столові прибори. Я навіть в блогу від METRO нещодавно читала про правильне сервірування столу https://www.metro.ua/Blogs/vidpochynok/ … formlennya . Поради взяла на примітку і буду користуватись ними у звичайному житті. 
https://cdn.metro-online.com/-/media/Project/MCW/UA_Metro/Blog/2021/04_2021/Serviruvannya-stolu-na-dvokh-pravyla-ta-harni-pryklady-oformlennya/Metro_shop_4594595.jpg?rev=f3f07c9b2da24ebfac10392e8bcdd6be&w=440&webp=1&hash=A29F1A2D8D225BD6C5C0385F0A387F0F

0

5

Где можно большими партиями продукты заказывать?

0

6

Вам какие именно продукты надо и в каком количестве? Я знаю хорошего производителя продуктов питания Мантинга mantinga.org/ru/catalog/ У них можно найти разного рода хлеба, круасаны, пончики, булочки и так далее. Также можно заказать у них хот-доги, гамбургеры и так далее. В общем, магазин отличный для закупки продуктов питания, как для личных нужд, так и для бизнеса.

0

7

Порадьте виробника напівфабрикатів. Хто робить продукти найсмачніші?

0

8

Дивлячись що саме ви хочете з напівфабрикатів собі спробувати. Є класні пельмені домашні https://www.dobra-kukhnia.com.ua/pelmeni/ від українського виробника Добра Кухня.
У цієї компанії багато якісних продуктів по прийнятним цінам. Ячасто в них закуповуюсь харчами, щоб їх надовго вистачило та завжди було у холодильнику щось поїсти на скору руку.

0

9

Я зазвичай на святковий стіл замовляю вишукані м'ясні делікатеси, такі як хамон www.jamon-rico.com.ua Це не лише додає розкішного смаку до свята, а й зробить його незабутнім. Магазин пропонує широкій вибір делікатесів, які стануть родзинкою святкового столу, або просто порадують непревершеним смаком поціновувачів смачної їжі.

0


Вы здесь » samoeglavnoe » Кулінарія » Деликатес