samoeglavnoe

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » samoeglavnoe » Жіночий форум » Знайти отоларинголога в Києві


Знайти отоларинголога в Києві

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Мені потрібно проконсультуватися з отоларингологом щодо періодичних болів у горлі. Чи можете порекомендувати хорошого спеціаліста в Києві?

0

2

Вибір хорошого отоларинголога важливий для отримання ефективного лікування. Один із відомих спеціалістів у Києві - доктор Самборський. Він має клініку https://samborsky-lor.kyiv.ua/ де пропонує широкий спектр послуг з лікування захворювань вух, носа та горла. Мої знайомі, які зверталися до нього, залишились задоволені результатами. Варто розглянути його як потенційного лікаря.

0

3

І у мене часто горло болить. А чим ви лікуєтесь? Що лікар сказав?

0

4

Причина болю у горлі може бути різна і не всім одні й ті ж ліки підійдуть. Але якщо нема нагоди звернутись до лікаря, можна позбавитись дискомфорту препаратом, що дозволений дорослим на дітям. Раджу прочитати від чого Cтоматидин https://report.if.ua/lyudy/vid-chogo-ct … osovuvaty/ . Думаю, що варто цей препарат замовити.

0

5

Мене теж це цікавить . Мене теж бентежить хворе горло .

0

6

Як допомогти хворому горлу: Що краще льодяники чи спрей для горла https://sobitie.com.ua/ukraine/novyny/y … porady-vid можете почитати у них у статті. Там ви знайдете про це абсолютно всю цікаву та необхідну для вас інформацію.

0

7

У мене синусит... То я добре знаю про що мова.

0

8

Якщо мене мучить синусит - швидке лікування методами Аюрведи завжди допомагає. Я купую на порталі Аюрведи Маха лакшмивилас раса с золотом або Лакшмі Вилас Рас. Можете подивитись інструкцію до кожного препарату на сайті. Тут можна одразу замовити всі препарати з наявності з доставленням по Україні.

0

9

Такого лікаря варто максимально уважно обирати

0

10

Касперский Егор написал(а):

Такого лікаря варто максимально уважно обирати

Ми зараз шукаємо лора бо в малого сильно горло болить із самого ранку....

0


Вы здесь » samoeglavnoe » Жіночий форум » Знайти отоларинголога в Києві