samoeglavnoe

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » samoeglavnoe » Відпочинок та Туризм » Пошуковий магніт як правильно зберігати?


Пошуковий магніт як правильно зберігати?

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Нарешті чоловік дозрів для магнітної риболовлі і з цієї нагоди я вирішила купити пошуковий магніт. Думаю щось із цих взяти https://onyx-magnet.com/specials  , але точно ще не визначилась. Знаю, що це буде двосторонній магніт. І тут я замислилася ось над чим. Виходити на магнітну рибалку чоловік буде тільки у вихідні, а в інші дні магніт лежатиме без діла. У зв'язку з цим у мене питання: а чи не втратить магніт із часом своїх властивостей? І взагалі, як правильно зберігати магніти, щоб вони не розмагнічувалися?

0

2

По-перше, магніти не можна нагрівати. По-друге, магнітна продукція повинна зберігатися в коробці, виготовленій із матеріалу, який не боїться впливу магнітного поля. Потім коробка з магнітами повинна бути на відстані мінімум 30 см від побутової та іншої електроніки.
Не можна фіксувати магніти за допомогою металевих тросів.
Оптимальна температура зберігання – від -50 до +50 градусів.

0

3

Чудовий подарунок для чоловіка буде, ви турботлива дружина. Для зберігання неодимового магніту підійде дерев'яна скринька відповідного розміру. Якщо такого немає, можна закріпити на пошукову сторону дерев'яну пластину завтовшки до 3 см.

0


Вы здесь » samoeglavnoe » Відпочинок та Туризм » Пошуковий магніт як правильно зберігати?